Selasa, 20 Februari 2018

Kryll.io wil het gat opvullen dat elk comfortabel wisselvoertuig kan winnen


Kryll. io ondersteunt de aandelenmarkt over de hele wereld en is vastbesloten om deze platforms gemakkelijk en veilig te maken. De architectuur van Kryll omvat een aantal dedicated servers in Europa, Azië en Noord-Amerika waarmee u strategisch op de meest efficiënte manier kunt lopen, afhankelijk van het systeem waarop ze handelen.

Het Kryll.io-platform is bedoeld om het gat te dichten dat elk handig bedrijfsvoertuig kan winnen. Door de technologie te beschrijven, presenteert Kryll een krachtig maar eenvoudig te volgen platform voor volgers, evenals een interface naar de groeiende blokken. Om de in dit nummer genoemde strategie te begrijpen, zullen de signalen een visuele weergave zijn van het verzamelen van gegevens over de experts, dwz de operatoren.

Kryyl-toepassing Nadat u de samenwerkende Smarphone-applicatie op uw platformapparaat hebt geïnstalleerd, kan uw indicatorpaneel worden geïnformeerd door een toegankelijke strategie en kunt u minder afhankelijk zijn van de cryptohandelstatus.

Het is een goed idee voor wat we over deze positie zeggen. Het wordt automatisch voorbereid en later verkocht en u wordt nu gevraagd om een ​​kans op de uitwisselingssite die u het leukst vindt aan dit signaal.



Trading is een bron van inkomsten voor de meerderheid en het doel van hoge inkomsten. Daarbij zijn we op zoek naar factoren die onze inkomsten vergroten. We worstelen om onze concurrentie een stap voor te blijven. We moeten altijd nieuwe ontwikkelingen op de vrije markt volgen. Als je het niet kunt doen in een marktomgeving waar competitie meedogenloos is, ben je altijd achter je concurrenten. Verschillende platforms en ecosystemen worden ontwikkeld in onze tijd, met behulp van superieure technologie in een transparante en overdreven veilige omgeving.

In het Blockhain-ecosysteem is een project ontwikkeld om dit probleem in dit platform op te lossen, en ik wil het met u delen.

Nu wil ik je laten weten over dit nieuwe en andere project dat ik noemde. Kryll is een handig platform om te handelen. Dit platform maakt alle handelsactiviteiten eenvoudiger. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op de website https://kryll.io/.

Het Kryll-platform is gecreëerd door Cryptense SAS, een in Frankrijk gevestigd bedrijf. Het project is gefinancierd door de Cryptense 3 crypto-waarnemer met de mogelijkheden en uitdagingen die de vede blockchain-revolutie biedt.

Het creëert een geheel andere en op maat gemaakte oplossing om uw eigen handelsstrategieën te creëren en aan te passen en uw ecosysteem systematisch te beheren. Het kan u helpen uw eigen handelsstrategieën te ontwerpen, gebruik te maken van alle kansen en hulpmiddelen die de industrie ons heeft geboden en deze weer op de planeet te testen en vertrouwen op te bouwen in het creëren van een virtuele ruimte.

Hoe voelt u zich als u een professionele geautomatiseerde snelle tool heeft met de capaciteit om veilige strategieën te creëren in cryptocratiezaken.

Elke dag heb je de mogelijkheid om een ​​groter en meer continu inkomen te krijgen. Gecombineerd met het toenemende aantal versleutelingsratio's kunt u het steeds winstgevender maken.

bekijk en leer de video hieronder:



team:


De crypto bestaat uit experts in de valutahandel.


Luca BENEVOLO: CEO / oprichter / architect

Jeremy BLOT: Community Manager

Philippe Longere: CTO / oprichter

Paul COLLORAFI: CMO / Stratejist

Fabien MABON: Backend Specialist

Jay SALVAT: Frontend

Lisa Pons: marketingofficier / PR

Francis PRAT: artistiek directeur


Token-informatie is

Startdatum: 7 februari 2018 12:00 UTC

Einddatum: 20 maart 2018 12:00 UTC
  Leveringsnaam: KRL * Maximum Feeding: 220 000 000
  KRL-symbool Prijs: 0,2 USD


Minimale bijdrage: 100 USD
  Ander probleem met munten: er worden geen munten uitgegeven na de verkoop, er worden geen onverkochte munten gemaakt
  Vaste titel Ca. 29M USD
  Te gebruiken valuta: BTC - BCH - ETH - LTC - ZEC - DASH

Bonus schema:

07 februari: 08 februari: 30%
  09 februari: 12 februari: 25%
  13 februari: 19 februari: 20%
  20 februari: 26 februari: 10%
  27 februari: 05 maart: 5%

Gedetailleerde informatie over dit project is hier te vinden:










Tidak ada komentar:

Posting Komentar

MYCRO is a difference in the community and will definitely develop.

ABOUT MYCRO This is a great economy that plans to push the economy through creating jobs and all kinds of other services throughout the wo...